5 érték nap

Cégünk alapértékei a kiszámíthatóság, minőség, élmények, fejlődés és a sikerek.

Annak érdekében, hogy ez az 5 érték vállalatunk valamennyi dolgozója számára sarokkő lehessen, az értékek erősítése céljából, valamint az értékekhez kapcsolódó folyamatok, rendszerek fejlesztésére 2018-ban és 2019-ben is indítottunk projekteket, melyeknek a célját közösen a cég széles körű vezetősége, igazgatók és középvezetők, határozták meg.


A projektcsapatokhoz önként bárki csatlakozhatott csapattagnak. A projektek témáit 2-3 hónap alatt dolgozták ki a csapatok, bevonva szinte az összes kollégát kérdőívek, személyes interjúk formájában, majd bemutatták a menedzsmentnek, akik döntöttek a bevezetendő változtatásokról, újításokról.


Az elvégzett munkát és a bevezetésre kerülő újításokat december elején egy „5-érték nap”-nak nevezett eseményen mutatták be a projekt csapatok a kollégáknak, ahol minden csapat 10-10 percben előadta a saját témáját és annak megoldását. Az ünneplésre is nagy hangsúlyt fektetünk, így a teljes program végén fánkoztunk az értékek jegyében és Yippy pezsgővel ünnepeltünk.


Köszönjük minden munkatársunknak, hogy ismét együtt lehettünk és közösen fejleszthetjük cégünk legfontosabb értékeit!